Kedves Látogató! Üdvözöljük Honlapunkon!

   Cégünk Gödöllő határában, egy közel 10 hektáros korszerű infrastruktúrával ellátott területen helyezkedik el. 1992 óta folytatott faiskolai termesztésünk fő tevékenysége a konténeres örökzöldek és cserjék termesztése, továbbá nagy- és kiskereskedelmi árusítása.

Az örökzöldek és lomblevelű díszcserjék szaporítóanyagát, 800m2-es, automatizált, fűtött növényházunkban állítjuk elő. Az áru továbbnevelése 2 hektáros konténer-telepünkön történik 2-40 literes konténerméretig. Szabadföldi területünkön főleg tujákat és borókaféléket nevelünk, melyeket 100-200 cm-esen visszakonténerezünk, és begyökeresedés után értékesítünk.

A fajtaazonosság kérdésére faiskolánkban kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektettünk, ezért a közel 300 fenyő és 150 cserje féle szaporítását saját ellenőrzött törzsültetvényünkről végezzük.

A már jól ismert és folyamatosan bővülő választékunk, különleges oltványaink egész évben biztonságosan kiültethetők, mert kizárólag konténerben értékesítjük őket.

Választékunkat tovább színesítik az idénynek megfelelő sziklakerti évelők, illetve az egyre szélesebb választékban tartott lombos fák is.

   Tisztelt Vásárlóinkat a jövőben is megkülönböztetett figyelemmel és a tőlünk megszokott kiváló minőséggel és kedvező árakkal várjuk, szoros együttműködésben a SPECIALMIX Kft. munkatársaival.

Találkozzunk telephelyünkön, vagy valamelyik rangos hazai kertészeti kiállításon!

Jó böngészést kívánva
Tisztelettel:

Kisgergelyné Király Andrea